Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Annak érdekében, hogy maradéktalanul kielégíthessük ügyfeleink kéréseit, és termékeink megfeleljenek a célnak és az alkalmazásnak; munkatársunk egy Önnel előre egyeztetett időpontban felméri a helyszínt és meghatározza a megrendelőnk, vagyis az Ön igényeit.

Ajánlatkérés

Megrendelőre szabott árajánlat

A már meglévő tervek és/vagy a helyszíni felmérést követően, rövid határidőn belül, a megrendelő részére elküldjük a testreszabott és részletes árajánlatunkat. Az elküldött ajánlattal kapcsolatban munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy bármilyen az ajánlattal kapcsolatos kérdésre választ adjon, és az esetleges módosítási kérésekben segítséget nyújtson.

Ajánlatkérés

Szakszerű beépítés

Hiszünk a gyors, alapos és határidőre elvégzett szolgáltatás nyújtásában. Képzett és tapasztalt munkatársaink mindenben a segítségére lesznek nyílászárói beépítése során. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a fenntartható, a külső jogszabályi és belső elírásoknak mindenben megfelelő hulladékkezelésre, és a feleslegessé vált régi elemeket azonnal elszállítjuk a helyszínről és biztosítjuk a hulladák megfelelő kezelését.

Ajánlatkérés

Befejező munkálatok

A nyílászárók szakszerű beépítését követően lehetősége nyílik további kiegészítő elemekkel szebbé tennie otthonát. Szakembereink a rendelkezésére állnak mindennemű utólagos elem telepítésben és beállításában. Úgy mint redőnyök, szellőzők, szúnyoghálók, takarólécek és párkányok. A munkálatok közben felmerül további visszajavítási feladatok elvégvégzését is vállaljuk: többek között gipszkartonnal történő szárazépítést, vakolást, illetve festésre előkészítést.

Ajánlatkérés

Műszaki tanácsadás

Egy lakás vagy ház felújítása és felépítése hosszadalmas és bonyolult folyamat. Ügyfeleink részére nyújtott műszaki (szakmai) tanácsadás szolgáltatásunk magában foglalja a tervezőkkel, kivitelezőkkel és építőkkel történő egyeztetéseket, a kivitelezéssel kapcsolatos hasznos tanácsok nyújtását és a kívánt megvalósítási pontok elkészítését és igény szerint a helyes építési sorrend felállítását is. Szakmai segítségünkkel ügyfeleink részére átláthatóbbá válik a teljes folyamat.

Ajánlatkérés

Helyszínre szállítás

A már megrendelt és beépítés előtt álló nyílászáróinkat Magyarország területén kiszállítjuk a beépítés helyszínére.

Ajánlatkérés