Cégünkről

  Kedves Látogatónk!

Az önálló otthonteremtés vagy a régi korszerűsítése mindig nagy feladat az ember életében. A hozott döntések hosszú évekre meghatározhatják életformánkat. Életterünk minőségét, otthonunk kényelmét, biztonságát nagyban befolyásolja a beépített műanyag nyílászárók színvonala. Hibátlan működésük, funkciójuk maradéktalan betöltése elengedhetetlen jó közérzetünkhöz. Ha Cégünket választja Ön is az egyike lehet a több száz elégedett ügyfelünknek.

Az épületek, házak megjelenését elsősorban a homlokzat és az ablakok, ajtók határozzák meg. A műanyag nyílászárók azonban nem csak díszei lakásunknak, hanem biztosítják a fényt mindennapi tevékenységünkhöz, megóvják otthonunk nyugalmát a környezet zajaitól, megőrzik otthonunk melegét. Cégünk piaci filozófiája szerint törekszünk az építészek és az építtetők legváltozatosabb egyéni igényeinek (szín, forma, stílus) kielégítésére. A Buda Ablak Kft. által forgalmazott műanyag nyílászárók mindezeket az alapvető követelményeket átlag felett elégítik ki.

Cégünk több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar építőipari vállalkozás. Műanyag nyílászárók, redőnyök, rovarhálók, árnyékolás technikai eszközök, párkányok, garázskapuk és télikertek értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk. Emellett nem csak családi házak, lakások, lépcsőházak nyílászáró cseréjével és komplett visszajavításával foglalkozunk, hanem panel programok teljes kivitelezésével és lebonyolításával is.

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket értékesítünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára. Kollégáink magas fokú szaktudással, és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos szakmai képzéssel kívánjuk azt elérni, hogy Ön a lehető legjobb minőséget és kiszolgálást kapja meg.

Termékeink és szolgáltatásunk minőségét, mi sem támasztja jobban alá, mint a garanciavállalásunk. Ezek pedig a következőek: 5 év jótállást és plusz 5 év szavatosságot vállalunk az általunk értékesített nyílászáró szerkezetek profilrendszerére, amely összesen 10 év garancia. Az általunk forgalmazott nyílászáró szerkezeteket működtető vasalatra és a nyílászárókban lévő üvegezésre 3 év jótállást és további 2 év szavatosságot vállalunk, amely összesen 5 év garancia. A beépítést követő első évben, ha bármilyen probléma adódik az általunk beépített (rendeltetésszerűen használt) nyílászáró szerkezettel illetve egyéb kiegészítővel, akkor annak javítását költségmentesen Cégünk végzi el.

A termékértékesítésen túlmenően igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a szaktanácsadáson, tervezésen át a kiszállításig és a beépítésig. Segíteni szeretnénk, hogy Önök a legjobb minőséget kapják meg. Szeretnénk azt bebizonyítani, hogy igen is lehet stressz nélkül építkezni, felújítani.